Shareville - nu i din iPhone

Shareville - nu i din iPhone

Från och med idag kan alla våra Shareville-användare som har en iPhone hålla koll på sin portfölj och få sina notiser direkt i telefonen.

Enklare att hålla koll

Den största fördelen med appen är att du som använder Shareville kan hålla koll på din portfölj utan att behöva logga in varje gång. Då syns förstås inte värdet, utan bara fördelningen och utvecklingen – precis så som andras portföljer visas.

En annan nyhet är att du kan aktivera notiser vid olika händelser, vilket gör att du snabbt får veta när det händer något som intresserar dig.

Alla funktioner finns

Allt du kan göra på Shareville via datorn, kan du också göra i appen. För att se dina pengar eller köpa och sälja aktier och fonder, behöver du vara inloggad med BankID eller dina Nordnet-uppgifter. Allt annat kan du göra utan att behöva logga in, så länge du loggade in eller registrerade dig första gången du öppnade appen.

Du kan till exempel följa andra, skriva kommentarer, gå med i grupper och skapa egna grupper. Du kan förstås också hålla koll på alla våra topplistor, värdepapper och index.

Planer för en Android-app

Vi har valt att bygga en app i taget, för att kunna jobba fokuserat och effektivt. Nu när iPhone-appen är släppt, börjar Shareville-teamet jobba med en app för Android-telefoner. Det är svårt att lova hur lång tid det kommer att ta, men det blir tidigast om sex månader. Vi hoppas att den ska vara värd väntan!

Feedback och frågor

Vi vill gärna veta vad du tycker om appen, och om du undrar över något. Skicka gärna din feedback via feedbackformuläret i appen. Du hittar det näst lägst ner när du väljer Meny. Där hittar du också svaret på de vanligaste frågorna om Shareville.


Ladda ner appen här: https://itunes.apple.com/se/app/shareville/id10597...


/Shareville-teamet

14 Mar 2016
Sharevilles grundare och VD lämnar över till Nordnet

Sharevilles grundare och VD lämnar över till Nordnet

Sharevilles grundare och VD lämnar över till Nordnet. Fabian Grapengiesser som grundat ...

Android-appen är här!

Android-appen är här!

Precis lagom till sommaren är Android-appen klar. Nu kan du: Håll koll på din depå ...

Product Owner - Shareville

Product Owner - Shareville

We are now looking for a Product Owner for Shareville to join Nordnet and the Product o...

The story of Shareville

The story of Shareville

We have made a film describing the incredible development of our social investing netwo...